Producători

Roti

Gasesti aici o gama larga de spite, jante, rulmenti de roti si distantiete de roata pentru motociclete de enduro si motoross

Roti 1 produs

Subcategorii

 • Janta

  In aceasta categorie veti putea gasi diferite modele de jenti pentru motociclete de enduro si motocross, cu dimensiunile standard de 17", 18", 19" si 21". Cumpara roti pentru toate tipurile de motociclete japoneze (Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Honda) si KTM, Husaberg, Husqvarna. Pentru mai multe informatii legate de oferta de jante contacteaza-ne prin email sau telefon!

 • Spite

  Aici gasesti spite pentru majoritatea modelelelor de motociclete enduro si motocross. Foloseste filtrele din stanga paginii pentru a alege modelele de spite potrivite - in functie de marca motocicletei, roata fata/spate, dimensiunea rotii, numarul de spite si producatorul acestora. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne prin email sau telefon.

 • Rulmenti roata

  Rulmenti de roti pentru motociclete enduro, cross, atv si quad. Foloseste filtrele din stanga acestei pagini pentru a gasi mai usor produsele ce se potrivesc motocicletei tale!

 • Distantier roata

  Gasiti in aceasta categorie distantiere pentru rotile de fata si spate la motocicletele de enduro si motocross. Pentru detalii, contacteaza-ne prin email sau telefon!

 • Accesorii roata

  Accesorii roata

 • Kit conversie snowbike

  Aici gasiti kit-uri pentru conversie de la motociclete enduro/motocross la motociclete pentru zapada (kit-uri senile) 

Arata 1 - 1 din 1 produs
Arata 1 - 1 din 1 produs